Eetwinkel AMBACHT is de plek waar je terecht kunt voor ambachtelijke etenswaren uit de regio, zoals vers vlees en vleeswaren uit eigen slagerij, kaas, maaltijden, belegde broodjes en andere streekproducten. Ook kun je genieten van een hapje en een drankje in onze eetkamers of op het terras.

U bent van harte welkom op ons terras

– Fietsenstalling –

Bent u met de fiets? Geen probleem!

Om recreanten te voorzien van extra service bij Eetwinkel AMBACHT kunnen er fietsoplaadpunten geplaatst worden voor elektrische fietsen. Zo ontstaat er een groter gunfactor voor Eetwinkel AMBACHT en zullen consumenten sneller geneigd zijn iets terug te doen, bijvoorbeeld een extra product kopen in het winkelgedeelte. Daarnaast is het ook voor reguliere fietsers belangrijk om voldoende parkeergelegenheid beschikbaar te stellen, evenals voor bezoekers die met de auto Eetwinkel AMBACHT bezoeken. Dit om te voorkomen dat de bezoekers van Eetwinkel AMBACHT hun fiets of auto willekeurig ergens parkeren. Dit ziet er niet netjes uit.

– Terras –

Op ons terras is er zelfservice

Om over te brengen dat er zelfservice is binnen het horecagedeelte van Eetwinkel AMBACHT zal er duidelijk gecommuniceerd worden dat de consumenten binnen of buiten aan het loket eten en drinken dienen te bestellen en dat er geen full-serivce horecabeleid van toepassing is. Dit wordt op verschillende manieren aangegeven. Zo staat aangegeven op de menukaart de tekst: “Wilt u iets bestellen? Kom dan gezellig naar onze bar binnen of buiten! Wij zorgen dan voor heerlijk ambachtelijk bereidt eten en drinken die u vanaf de bar mee kunt nemen naar de tafel”. Deze menukaart zit op een
houten bord vast met een klem. Om te voorkomen dat consument dit niet
leest wordt er een kleiner kaartje voor de menukaart geklemd met dezelfde tekst erop